Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ορίζοντας κυκλοφορίας και τιμή για το Ataribox

*
Το Ataribox ήρθε πριν καιρό από το πουθενά για να μας κινήσει και πάλι το ενδιαφέρον και πλέον έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πότε θα το πιάσουμε στα χέρια μας και πόσο θα κοστίζει. Εντός του φθινοπώρου αναμένεται να ξεκινήσει καμπάνια χρηματοδότησης στο Indiegogo και αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018. Η τιμή του αναμένεται από 249 έως 299 δολάρια. Η Atari αναφέρει πως το λειτουργικό σύστημα του Ataribox θα βασίζεται σε Linux και το ίδιο το μηχάνημα θα υποστηρίζει streaming, multimedia και πολλά ακόμα, πέρα από τα ίδια τα videogames.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • amianen
    • Δεν θα είναι μια αυτόνομη κονσόλα ακριβώς. Κατι σαν steam machine θα είναι. Για να παίζουμε pc παιχνίδια στον καναπέ. Δυστυχώς έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο χωρίς επιτυχία. Μακάρι να πιάσει, να πάρει τα πάνω η atari, να δούμε να ξυπνάνε εταιρείες πρωτοπόροι στις κονσόλες και ποιός ξέρει, ίσως ξυπνήσει και καμιά sega!

*